Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
Pronckus

Jums vandens ar filmų?

Ramūnas Pronckus
„Beveik vyras“
Praėjusią savaitę baigėsi 47-asis tarptautinis Karlovy Varų kino festivalis. Kaip ir apie kiekvieną, taip ir apie šį galima pasakyti labai daug. Čia burtų keliu išrinkta tik viena mintelė.

Pastebėjimai be išvadų

Ramūnas Pronckus
„Už šešėlių šviesa”
Labas. Kaip pastebėjai – savo pažadus pildau. Visą praėjusią savaitę kiekvieną dieną siunčiau tau žinutes apie potyrius, filmus ir įžvalgas 65-ajame Kanų kino festivalyje. Rašau ir toliau. Įspėju – tai tik fragmentai ir detalės. Apibendrinimus dvyliktą dieną pateiks žiuri. Pranešiu ir apie juos.

Pastebėjimai be išvadų

Ramūnas Pronckus
„Meilė“
Labas. Išvažiuoju į 65-ąjį Kanų kino festivalį. Būsiu ten dvylika dienų. Nežinau, ar tau teko ten pabūti ir pažiūrėti filmų, o gal važiuoji šiemet... Jei nesusitiksim, pažadu kuo dažniau pranešti, kaip man sekasi ir ką teko pamatyti. Dienotvarkė tokiame festivalyje labai įtempta, tad sukurpti normalaus laiško nepajėgsiu, įsivelsiu į svarstymus neturėdamas laiko jų išdėstyti trumpai. Todėl nusprendžiau kuo dažniau rašyti žinutes. Jei tik ką pastebėsiu ir pamatysiu, iš karto pranešiu. Įspėju – tai tik fragmentai ir detalės. Apibendrinimams festivalis sukvietė kompetentingą žiuri.



« Atgal

Kiti raktiniai žodžiai