Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
KINAS

„Skalvija“ kviečia mokytis kino


Edukacija


7MD informacija

Share |
Šiais metais „Skalvijos“ kino centras toliau tęsia savo švietėjišką misiją – padėti žiūrovams atrasti ir pažinti kino meną.

Po kelių savaičių prasidės mokslai net penkiose suaugusiųjų edukacinėse programose.

 

Šiuo metu paskelbta registracija į atvirų paskaitų ir diskusijų ciklą „Šiuolaikinis Azijos kinas“, kino režisūros kursus, kino dramaturgijos paskaitų ciklą, kino istorijos paskaitų ciklą „Holivudo kinas“ bei kino scenarijaus kursus.

 

„Jau trečią sezoną suaugusius kviečiame mokytis kino ir kaskart sulaukiame vis didesnio susidomėjimo. Tai skatina toliau plėsti savo veiklą. Šiam sezonui parengėme naujų įdomių kino programų, pasikvietėme profesionalius kino dėstytojus ir tikimės, jog į kursus ir paskaitas galėsime priimti visus norinčius“, – teigia „Skalvijos“ edukacinių programų koordinatorė Goda Sosnovskienė.

 

Šiemet su „Skalvijos“ kino centru sutiko bendradarbiauti kino režisieriai Mykolas Vildžiūnas ir Lina Lužytė, kino kritikės Neringa Kažukauskaitė, Rasa Paukštytė, Rūta Birštonaitė, Anna Mikonis ir Izolda Keidošiūtė, scenaristas Raimundas Paškevičius ir kinotyrininkė Renata Šukaitytė.

 

Kaip ir anksčiau, kino kursų užsiėmimai vyks vieną kartą per savaitę kursų lankytojams patogiu metu: darbo dienų vakarais arba šeštadieniais iki pietų. Laisvu nuo kursų metu dalyviai bus kviečiami aktyviai lankytis „Skalvijos“ kino centre ir naudotis jiems suteikta 50 proc. nuolaida kino bilietui.

 

Daugiau informacijos www.skalvija.lt, registracija vyksta iki sausio 27 d. el. paštu [email protected].


Skalvijos“ inf.

 

*  *  *

„7 meno dienos“ Nr.2 (878), 2010-01-15

Versija spausdinimui

Komentarai

EgQtwyMe, 2011-05-03 18:08

That saves me. Tnhaks for being so sensible!

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti