Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
KINAS

Kino teatre „Pasaka“  ne tik papildomi seansai tėveliams


7MD informacija

Share |
„BEIBIkinas” programoje bus demonstruojamas ir filmas „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša”
Mamos ir tėveliai, auginantys kūdikius ir mažus vaikus, nori ištrūkti iš namų ir turiningai praleisti laiką. Tai įrodo ir kino teatro „Pasaka“ rengiami seansai „BEIBIkinas“.


Žiūrovų pageidavimu šie seansai bus rengiami ne vieną, o du kartus per savaitę: kaip ir anksčiau, antradieniais 11 val., ir nauju laiku savaitgalį, šeštadieniais 12.30 val.

 

BEIBIkino“ populiarumo paslaptis tėvelių noras ištrūkti iš namų, šilta ir draugiška seansų atmosfera. Vaikai čia gali laisvai žaisti, filmo garsas yra kiek sumažinamas, salėje paliekama blausi šviesa. Specialusis seansas skirtas tėvams su vaikais iki 3 metų, vaikai į jį įleidžiami nemokamai. „BEIBIkino“ metu į kino teatrą vežimėlius užsinešti padeda „Pasakos“ savanoriai.

 

BEIBIkinas“ nėra vienintelė kino teatro „Pasaka“ iniciatyva, skatinanti tėvų ir vaikų bendravimą. Šeštadieniais ir sekmadieniais 13 val. į kiną kviečiama visa šeima su vaikais nuo 5–6 metų. Keturių asmenų (2 suaugusieji, 2 vaikai) šeimai bilietas į kiną kainuoja 30 litų, restorane „La Boheme“ šio seanso žiūrovams taikoma nuolaida desertui.

 

Kino teatre „Pasaka“ mokyklinio amžiaus vaikai ir jaunimas kviečiami praleisti savo laisvalaikį specialiai jiems skirtame seanse „Zipped Kinn’as“. Kiekvieną antradienį 15 val. atėjusieji su puodeliu „Coffee Inn“ kavos už bilietą moka tik 8 litus.

 

Kino teatras nepamiršta ir vyriausių kino gerbėjų ir kviečia antradieniais 13.30 val. į specialius seansus „Senjorų arbatėlė“. Šio seanso metu bilietas į kiną senjorams kainuoja 5 litus, pamatytą filmą, džiaugsmus ir rūpesčius jie aptaria prie garuojančios arbatos, kuria juos kartu su kino teatru „Pasaka“ vaišina „Lipton“.

 

Pasakos“ inf.

 

*  *  *

„7 meno dienos“ Nr.2 (878), 2010-01-15

Versija spausdinimui

Komentarai

ufoUzKsHpkyhY, 2011-06-23 15:39

So true. Honesty and everything rceongeizd.

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti