Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
KINAS

Festivalis laužys ribas


Septintasis Vaikų ir jaunimo kino festivalis


7 MD

Share |
Jep!
Apie ribų peržengimą, apie nutrintus suaugusiųjų nubrėžtus rėmus, apie beribę vaikystę netrukus prabils septintasis Tarptautinis vaikų ir jaunimo kino festivalis. Spalio 17–24 d. dvidešimt trys filmai bus rodomi Vilniaus kino teatruose „Pasaka“ ir „Skalvija“. Filmai skirti jaunimo auditorijai, tačiau jie taps puikia proga padiskutuoti vaikams, tėvams ir mokytojams.

Tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis jau septintus metus tęsia kokybiškos vaikų kino kultūros tradiciją Lietuvoje ir kviečia visus – nuo tėvų iki švietimo politikų – atkreipti dėmesį į edukacines kino kultūros galimybes. Kol kas pirmas ir vienintelis Lietuvoje kino festivalis jaunimui yra galimybė pažvelgti į save ir gyvenimą pro didinamąjį kino ekrano stiklą. Tai svarbus sostinės kultūrinio gyvenimo įvykis, praplečiantis negausų kokybiškų vaikams ir jaunimui skirtų renginių spektrą.

 

Kaip ir praėjusiuose festivaliuose, ir vaikai, ir jaunimas turės savo konkursines programas, kurių garbės svečiais sutiko tapti  režisierius ir rašytojas Vytautas V. Landsbergis bei Vytauto Kernagio fondo vadovas Vytautas Kernagis jaunesnysis. Taip pat bus rodoma specialioji programa „Pasaulio vaikai“, Panoramos programa, šeimos programa „Nuotykių puokštė“. 

 

Daugiau informacijos: www.kidsfestival.lt

 

Pagal rengėjų inf.


 

 

„7 meno dienos“ Nr.36 (958), 2011-10-14

Versija spausdinimui

Komentarai

JyxsFRcQZc30, 2017-03-22 06:20

Multumesc Gabriela ! apropo's de camara:) cred ca ti-ar trebui ceva timp sa le studiezi pe toate :))))si asta fara sa ma laud, pe cuvant.Pup draga mea si poate cine stie, vreodata cand ajungi prin Tignmoara...ajuisi si la mine:)de ce nu?

idwJcxcqmqkbbn, 2011-10-23 11:42

Knowlegde wants to be free, just like these articles!

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti