Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
MUZIKA

Žurnalas „Bravissimo“ kviečia į gimtadienio šventę


Kronika


7 MD

Share |
Vieninteliam Lietuvoje žurnalui apie operą ir baletą „Bravissimo“ - penkeri! Šis sezonas - jau šeštasis.

Simboliška, kad 2005-ųjų spalį žurnalas startavo su Anatolijaus Šenderovo baleto „Dezdemona“ premjera. Gal pamenate - pirmojo „Bravissimo“ viršelyje puikavosi Eglės Špokaitės Dezdemona? O visai netrukus sulauksime Giuseppe's Verdi operos „Otelas“ pastatymo! Tad paisant žurnalo „krikštamotės“ Dezdemonos venecijietiškos kilmės, Užgavėnių išvakarėse – kovo 7 dieną, pirmadienį, - žurnalo leidėjas Nacionalinis operos ir baleto teatras kviečia operos ir baleto gerbėjus bei, žinoma, žurnalo skaitytojus į Venecijos karnavalą!

 

Šventės pradžia 17.30 val., ji vyks LNOBT Kamerinėje salėje, įėjimas laisvas.

 

Ko tikėtis? Pirmiausia - tai proga tete-á-tete susitikti su teatro artistais, kurių dauguma yra buvę jei ne „Bravissimo“ viršelio veidai, tai žurnalo straipsnių herojai. Tai ir galimybė išvysti gyvus straipsnių autorius: galbūt su jais padiskutuoti, o gal paprašyti autografo. Bus pagerbti aktyviausi žurnalo bendradarbiai.

 

Vakaro akcentai - Živilės Baikštytės šokama Dezdemona bei jos kilnusis ir drauge pavydusis sutuoktinis Otelas, kurio vaidmenį kaip tik šiuo metu premjerai rengia Vaidas Vyšniauskas. Tiesą sakant, visų rengiamų netikėtumų išduoti nesinori. Galite atsinešti kaukę (gal turite venecijietišką?), galite net vilkėti maskarado kostiumą. Bet svarbiausia - ateikite su gera nuotaika!

 

Rengėjų inf.


„7 meno dienos“ Nr.9 (931), 2011-03-04

Versija spausdinimui

Komentarai

VfDWtVHmsiiJ, 2011-06-23 20:55

AKAIK you've got the anwser in one!

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti