Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
TEATRAS

„Atviro rato“ naujienos


Kronika


7 MD

Share |
„Atviras ratas”
Spaudos konferencijoje prisiminę jau pastatytus aštuonis spektaklius, suskaičiavę per ketverius metus apsilankiusius žiūrovus ir išvardinę pačių aplankytus kraštus, aktoriai pristatė sezono naujienas ir planus.

Pirmiausia – interaktyvios žinios: http://atvirasratas.lt – oficialus teatro laboratorijos tinklalapis, kuriame visi laukiami ne vien domėtis teatro laboratorijos veikla, bet ir palikti savo komentarus svečių knygoje.

Šį sezoną laukiamos dvi premjeros. Spalio pradžioje bus parodytas Ievos Stundžytės spektaklis „Antigonė taip (ne mitas)“ (kompozitorius – Vytautas Leistrumas, kostiumų dailininkė – Simona Biekšaitė). Jame vaidins Marija Korenkaitė, Judita Urnikytė, Jonas Šarkus ir kviestinis aktorius Tomas Žaibus, vaidinantis Oskaro Koršunovo pastatymuose. Antrąją premjerą „Atviras ratas“ ruošia pavasarį su režisieriumi iš Austrijos Stephanu Rablu ir detalių išduoti kol kas dar nėra linkę. Be to, teatro laboratorija žada ir toliau keliauti: jau numatytos gastrolės į Daniją, Vengriją ir Italiją.

Džiugu, kad teatro laboratorija „Atviras ratas“ nuo šiol turi nuosavą erdvę Ašmenos gatvėje, Vilniaus senamiestyje: repeticijų salę, administracines patalpas ir sandėliuką rekvizitui.

 „7 md“ inf.


„7 meno dienos“ Nr.33 (909), 2010-09-24

Versija spausdinimui

Komentarai

TziYOaMDFEX, 2012-07-16 16:45

Tai, kad praėjusiomis dienomis kievkieną paskaitą vesdavo vis kitas lektorius, o šokiui skirtą dieną šnekės dvi moteriškės po dvi paskaitas, gan tiksliai nusako šiuolaikinio šokio situaciją Lietuvoje )

BOPiDhJL, 2012-03-16 20:24

Normally I'm against killing but this article slaughtered my ignornace.

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti