Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
DAILĖ

Aukcionas „Paženklinta moteris“


Kronika


7 MD

Share |
Vilmantas Marcinkevičius. „Paženklinta moteris“ 2008 m.


Asociacija Vilniaus Moterų namai vykdo tęstinį Krizių centro projektą, padedantį smurtą ir prievartą patiriančioms moterims (http://www.vmotnam.lt/ ). Nuo 2011 m. gruodžio 15 d. Apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje įstatymo įsigaliojimo buvo užregistruoti 5397 kreipimaisi. Iš to galima spręsti, kad mūsų teikiama pagalba yra aktuali dideliam gyventojų skaičiui, tačiau 2012 m. kol kas nesame gavę jokios valstybės paramos.

 

Siekdami užtikrinti krizių centro veiklos tęstinumą, kovo 9-ąją organizuojame labdaringą Lietuvos menininkų darbų aukcioną. Džiaugiamės, kad menininkai aktyviai parėmė šią iniciatyvą – savo darbų mums skyrė tokie žymūs ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje autoriai kaip Vilmantas Marcinkevičius, Eglė Babilaitė, Eglė Vertelkaitė, Lidija Dubauskienė, Birutė Zokaitytė, Jurgita Gerlikaitė, Monika Furmanavičiūtė, Eglė Kuckaitė ir kt. Visų aukcione dalyvaujančių darbų katalogą galima rasti aukciono „Paženklinta moteris“ feisbuko puslapyje.


Maloniai kviečiame Jus dalyvauti aukcione, kur galėsite įsigyti vertingų meno kūrinių – tai taip pat būtų puiki investicija į Lietuvos be smurto ateitį! Aukcionas vyks kovo 9-ąją nuo 16.30 iki 20 val. Marijos ir Jurgio Šlapelių name-muziejuje (Pilies g.40, Vilnius).   

 

Vilniaus moterų namų Krizių centro inf.


„7 meno dienos“ Nr.10 (978), 2012-03-09

Versija spausdinimui

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti