Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
REPERTUARAI

Patariame aplankyti, pamatyti, išgirsti


7MD rekomenduoja

Share |
Parodos Taikomosios dailės muziejuje „Nuo mini iki maksi. 7-ojo dešimtmečio mada“ fragmentas.
Dailė

Be parodos „Vartuose“, pristatytos pirmame savaitraščio puslapyje, kur suskaidytos ir perkeistos erdvės sutrikdo orientaciją ir iš to kyla nemažai smagumo, verta užsukti į Šiuolaikinio meno centro priemenę (gaila, kad tik čia atsiranda vietos) pasižiūrėti Elenos Narbutaitės ir Dalios Dūdėnaitės tekstu ir tikėjimu žiūrovo vaizduote paremtų kūrinių parodoje „Miegalius“.

 

Besidomintiems mada jau paruošta nauja serija LDM Taikomosios dailės muziejuje (Arsenalo g. 3A, Vilnius) „Nuo mini iki maksi. 7-ojo dešimtmečio mada“ (iš Aleksandro Vasiljevo kolekcijos). Kas prisimins, kaip pats atrodė (ar bent jau norėjo), kas sužinos, kaip atrodė (ar bent norėjo) jų tėvai. Paroda veikia beveik ištisus metus. Muziejus dirba antradienį–šeštadienį 11–18 val., sekmadienį ir valstybinių švenčių išvakarėse 11–16 val.

Kinas

Lapkričio 29 d., antradienį, 17 val., Nacionalinėje dailės galerijoje įvyks susitikimas su režisieriumi, dailininku, rašytoju, Nacionalinės šiuolaikinių menų studijos „Le Fresnoy“ direktoriumi Alainu Fleischeriu. Jis pristatys savo filmą „Pokalbiai su Jeanu-Lucu Godard’u“. Filme „Pokalbiai su Jean-Luc Godard’u“ rodomi šio vieno žymiausių prancūzų kino kūrėjų susitikimai su Dominique’u Paļni, Jeanu Narboni, André S. Labarthe’u, Jeanu-Marie Straubu, Danielle Huillet ir Christophe’u Kantcheffu.


„7 meno dienos“ Nr.42 (964), 2011-11-25

Versija spausdinimui

Komentarai

QanYrNVkfxeAl, 2011-12-01 07:31

I wnaetd to spend a minute to thank you for this.

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti