Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
ŠOKIS

„Budėjimų“ maršrutai


Vyčio Jankausko šokio teatro spektakliai


7 MD

Share |
Vyčio Jankausko šokio teatro spektaklis „Budėjimai”
Naująjį sezoną Vyčio Jankausko šokio teatras pradės gastrolėmis po didžiuosius Lietuvos miestus.

„Auksinį scenos kryžių“ choreografui pelnęs V. Jankausko šokio teatro spektaklis „Budėjimai“ spalio 1 d. bus parodytas Klaipėdoje, tarptautiniame šiuolaikinių menų festivalyje „PLArTFORMA“. Spalio 8 d. šį kūrinį išvys meno forumo „Homo ludens“ publika, susirinkusi Jonavos kultūros centre.

 

Susitikimai su Vilniaus žiūrovais ir miesto svečiais tradiciškai vyks „Menų spaustuvėje“. Čia rugsėjo 28 d. ir spalio 9 d. bus rodomas spektaklis „Budėjimai“, o lapkričio 23 d. „Liepsnos virš šaltojo kalno“.

 

Spektaklis „Liepsnos virš šaltojo kalno“ bus parodytas lapkričio 16 d. Šiauliuose, šiuolaikinio meno festivalyje VIRUS, ir lapkričio 17 d. Klaipėdoje, šiuolaikinio šokio festivalyje „Naujasis arabeskas 2011“.  

 

Metų pabaigoje Vyčio Jankausko šokio teatras ruošiasi parodyti naujo spektaklio „Judantys taikiniai“ premjerą.

 

Per 18 gyvavimo metų Vyčio Jankausko šokio teatras įsitvirtino kaip jaunas, bet brandus meninis kolektyvas, nuosekliai einantis savo keliu. Teatro vadovas ir choreografas, taip pat jo trupė yra pelnę „Auksinius scenos kryžius“ už šokio spektaklius „Nuskendęs slėnis“ (2004) ir „Budėjimai“ (2009).

 

Daugiau informacijos apie V. Jankausko šokio teatrą rasite www.vytisdc.lt   

 

7MD inf.



 

 

„7 meno dienos“ Nr.34 (956), 2011-09-30

Versija spausdinimui

Komentarai

MWLjlFWCRvgBXag, 2012-08-14 06:04

Laba diena. Festivalis yra nemokamas, tačiau atvažiavusiems amituoboliais bus taikomas eko mokests: 20Lt/dienai (už automobilį)!Praktinė info: Taip pat, maistą gamins veganiškos virtuvės entuziastai iš Vilniaus, kuriems kiekvienas skirs kiek norės ir galės Išankstinė kaina už maistą nėra nustatyta.

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti