Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
TEATRAS

Šokio teatre „Dansema“ apsigyvens Kampavoris


Anonsas


7 MD

Share |
Šokio teatras „Dansema“ kviečia mažuosius žiūrovus ir jų tėvelius balandžio 2 ir 3 d. 12 val. į „Menų spaustuvę“ į Sigitos Mikalauskaitės ir Indrės Pačėsaitės naujo šokio spektaklio „Kampavoris“ premjerą.

Nežinote, kas tas Kampavoris? Gal jo bijote? Ateikite ir nustebsite, kiek visokių linksmybių ir įdomybių galima patirti su Kampavoriu!

„Kampavoris“ – tai antrasis choreografių ir šokėjų Sigitos Mikalauskaitės ir Indrės Pačėsaitės šiuolaikinio šokio spektaklis, skirtas mažiesiems žiūrovams. Pirmąjį šokio spektaklį „O kas čia?“  jos sukūrė 2007 metais. Tai buvo ne tik jų pirmas šiuolaikinio šokio spektaklis vaikams, bet ir pirmasis toks spektaklis Lietuvoje. Jo atsiradimą paskatino tuometinis Švedijos kultūros atašė Torstenas Schenlaeris, pristatęs daugiametę Švedijos šiuolaikinio šokio spektaklių kūrimo patirtį Lietuvos choreografams ir šokėjams. Torstenas Schenlaeris suteikė daug vertingų idėjų ir pasiūlymų, kaip inicijuoti ir plėtoti Lietuvoje visiškai naują vaikų kultūros reiškinį. Jo dėka buvo pradėtas organizuoti ir tarptautinis šiuolaikinio šokio festivalis vaikams ir jaunimui „Dansema“, kuris šiemet gegužės 13–15 d. vyks jau ketvirtą kartą.

Spektaklio sukūrimą parėmė LR Kultūros rėmimo fondas.

Daugiau informacijos: www.dansema.lt ir [email protected]

Šokio teatro „Dansema“ inf.


„7 meno dienos“ Nr.13 (935), 2011-04-01

Versija spausdinimui

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti