Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
TEATRAS

Agnės Dilytės premjera „Menų spaustuvėje“


Premjera


7 MD

Share |
Severija Janušauskaitė spektaklyje „Persona”
Balandžio 7 ir 9 d. 19 val. į „Menų spaustuvės“ Kišeninę salę susirinkę žiūrovai turėtų pasiruošti atviro teatro patirčiai: spektaklio „Persona“ kūrėjai išdrįs stoti akis į akį su publika.

„Kamerinėje erdvėje kiekvienas pustonis yra aiškiai matomas ir girdimas. Spektaklis bus labai intymus“, - žada spektaklio režisierė Agnė Dilytė. Drąsos tokiai akistatai „Personos“ kūrybinė grupė semiasi iš Ingmaro Bergmano kino filmo.

 

Taip sutapo, kad spektaklio sumanymą ilgai brandino tiek Agnė Dilytė (režisierė ir dramaturgė, pelniusi tris „Fortūnos“ apdovanojimus ir šiųmetinių „Auksinių scenos kryžių“ nominaciją už spektaklį „Neklausinėk, Julyte!“), tiek aktorė Severija Janušauskaitė, sukūrusi raiškius ir stiprius vaidmenis spektakliuose „Ivona, Burgundo kunigaikštytė“, „Patriotai“, „Barbora ir Žygimantas“ ir filmuose „Anarchija Žirmūnuose“ bei „Myliu kulką tavo širdyje“. Viena ieškojo aktorės Elizabetės Fogler vaidmeniui, kita - režisieriaus, kuris padėtų jai šį vaidmenį įkūnyti.

 

Taip pat vaidina Jovita Balčiūnaitė ir Tadas Gryn, spektaklio scenografas - Artūras Šimonis, kompozitorius - Antanas Jasenka, vaizdo projekcijas kuria Paulius Juodzevičius ir Rūta Vaitkevičiūtė.

 

„Menų spaustuvės“ inf.

„7 meno dienos“ Nr.13 (935), 2011-04-01

Foto galerija
Versija spausdinimui

Komentarai

coexdULWLGb, 2015-09-21 14:43

Wielkie brawa dla Ojcf3w Dominikanf3w! Dominikanie to chłopaki z miasta , jak sami o sobie mf3wią, więc z tecgonlohią są za pan brat.Robercie dzięki za informację. W drodze zaprenumerowane i już jest na czytniku.

kWMKgiBLS, 2011-05-03 03:03

Such a deep anwser! GD&RVVF

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti