Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
REPERTUARAI

Patariame aplankyti, pamatyti, išgirsti


7MD rekomenduoja

Share |
Dainius Liškevičius. „Beretė Nr. 1“. 2011 m.
Dailė

Dainiaus Liškevičiaus paroda „Katarsis“ – kaip sveikas geras pokštas. Įdomu, kad žiūrovas iš šalies irgi gaus viską, ko paprastai tikimasi iš menininko: molbertas, degtinė, beretė. Dar įdomiau, kad visa tai atrodo taip dizaineriškai. Paroda veikia iki balandžio 2 d. Vilniaus dailės akademijos galerijoje „Akademija“ (Pilies g. 44 / Latako g. 2, Vilnius). Galerija dirba pirmadienį–šeštadienį 12–18 val.

2011-ieji Lietuvoje paskelbti Dizaino metais. Ta proga į Lietuvą užsuko keliaujanti paroda „Transforma“, kur pristatoma 17 istorinio italų („Zanotta“) baldų dizaino interpretacijų, kurias sukūrė tarptautinės kūrybinės laboratorijos „Fabrika“ nariai. Paroda veikia iki balandžio 2 d. Ekspozicijų salėje, I a. „Titanikas“ (Maironio g. 3, Vilnius) dirba antradienį–šeštadienį 12–18 val.

 

Teatras

Kovo 23 ir 24 d. 19 val. „Menų spaustuvėje“ rodomas šokio ir teatro spektaklis „Tik tarp mūsų: Jessas sutinka Angų“. Vokiečių šiuolaikinio šokio kūrėjai mąsto apie vyrus ir ypač vyresnius vyrus, jų kūniškumą scenoje: kodėl toks kūnas atrodo egzotiškas?
Režisierė – Silke Z., tekstas – Alexandros Dederichs. Vaidina: Jessas Curtisas, Angusas Balbernie,
šokio trupė Silke Z. / resistdance (Vokietija)

 

Kinas

Rekomenduojame „Kino pavasario“ konkursinės programos filmus – vienintelė galimybę didžiajame ekrane pamatyti Vidurio ir Rytų Europos filmus.


„7 meno dienos“ Nr.12 (934), 2011-03-25

Foto galerija
Versija spausdinimui

Komentarai

PYmXTzCoAvDXVuDTIJH, 2011-10-23 18:56

Umm, are you really just giivng this info out for nothing?

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti