Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
REPERTUARAI

Savaitės filmai


7MD informacija

Share |
„Viskas, ką myliu“

Mačetė **

Režisieriai Ethanas Maniquis ir Robertas Rodriguezas pasakoja seną kaip kinas ir neįtikėtiną kaip kinas FTB agento Mačetės istoriją, bet kartu perdainuoja ir mėgstamus Quentino Tarantino motyvus. Mačetę pasamdo nužudyti senatorių. Tačiau pasirengęs šauti jis supranta pats tapęs taikiniu. Per stebuklą išlikęs gyvas po snaiperio šūvio, jis yra apimtas troškimo atkeršyti. Mačetė planuoja paskutinį susidorojimą su buvusiais savo viršininkais. Pagrindinį vaidmenį sukūrė Danny Trejo, taip pat vaidina Robertas De Niro, Michelle Rodriguez, Jessica Alba ir Lindsay Lohan

(JAV, 2010). (Vilnius, Kaunas, Klaipėda)

 

Marmadukas **

Mylimo šuns niekad nebūna per daug. Šiuo teiginiu vadovavosi ir komedijos visai šeimai režisierius Tomas Dey’us. Filme pamatysime eilinių amerikiečių šeimą ir milžinišką jos dogą. Šeimos numylėtinis dažnai pridaro daugybę problemų savo šeimininkams. Pagrindinius vaidmenis sukūrė Amanda Seyfried, Jeremy Pivenas, Ronas Perelmanas, Judy Greer (JAV, 2010). (Vilnius, Kaunas, Panevėžys)

 

Meilė per atstumą ***

Šios romantinės komedijos tema – jaunos poros, kurią skiria šimtai kilometrų, meilės peripetijos. Airin (Drew Barrymore) persikelia baigti studijų į San Franciską. Jos vaikinas Garetas (Justin Long) nusprendžia likti Niujorke, nes jo laukia dar vienas karjeros laiptelis garsų įrašų studijoje. Išsaugoti ryšį jiems vis sunkiau, juolab kad ir artimieji tikina, esą nėra jokios prasmės jį tęsti. Režisierės Nanette Burstein filme taip pat vaidina Christina Applegate, Charlie Day, Ronas Livingstonas (JAV, 2010). (Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai)

 

Viskas, ką myliu ***

...9-ojo dešimtmečio pradžia. Jautrus aštuoniolikmetis Janekas groja su draugais roko grupėje, patiria erotinę iniciaciją su daug už save vyresne kaimyne, įsimyli gražuolę Basią. Mergina jam neabejinga, bet jos tėvai patriotai nenori, kad dukra bendrautų su Liaudies Lenkijos karininko sūnumi. Pirmosios meilės, gyvenimo alkio, muzikos džiaugsmo istorija filme susieta su „Solidarumo“ įkūrimu, karine padėtimi ir kitais svarbiais Lenkijos istorijos įvykiais. Autobiografiškas Jaceko Borcucho filmas pelnė Gdynės festivalio žiūrovų prizą, buvo gerai įvertintas Sandanso festivalyje ir dabar pristatytas „Oskarui“. Pagrindinius vaidmenis sukūrė Mateuszas Kosciukiewiczius, Olga Frycz, Anna Radwan, Andrzejus Chyra, Katarzyna Herman (Lenkija, 2009). (Vilnius)

 

 

„7 meno dienos“ Nr.33 (909), 2010-09-24

Versija spausdinimui

Komentarai

CHfXOgyze, 2012-02-17 00:00

insurance quote If you look at the web for an on the ienrntet insurance quotation, you've got a great possibility to track down reasonably priced as well as needed insurance coverage regarding what ever your current insurance coverage needs could possibly be .

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti