Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
REPERTUARAI

Patariame aplankyti, pamatyti, išgirsti


Rekomenduojame


7 MD

Share |
Literatų gatvės Vilniuje eksponatas

Naujosios dramos akciją '10: 30 d. 19 val. „Menų spaustuvės“ Juodojoje salėje - H. Müllerio „FILOKTETAS“ (pjesės skaitymas). Režisierius - J. Jurašas. Vaidina S. Bareikis, D. Gavenonis, E. Mikulionytė

 

Kazio Varnelio namus-muziejų (Didžioji g. 26) verta aplankyti dėl unikalios kolekcijos, išpuoselėtos filantropo bibliotekos, laiko mašinos savybių turinčios erdvės ir, be abejo, dėl paties Varnelio Lietuvą pasaulyje garsinančių kūrinių, kurie ne tik tuoj pat pagauna žvilgsnį, bet ir pasakoja apie žmogaus valią. (Nepamirškite susitarti iš anksto tel. 279 1644 )

 

Literatų gatvę Vilniuje (dedikacijos rašytojams ant sienų) - ne tik todėl, kad veikia visą parą, bet ir todėl, kad čia susipina literatūra su vaizduojamaisiais menais; spalvingos asmenybės tarpusavyje kalbasi subtiliomis užuominomis, o svarbiausia, todėl, kad kiek kartų eisi, rasi vis naujo peno apmąstymams.

 

Vilniaus festivalio koncertus Nacionalinėje filharmonijoje: birželio 2 d. - vokalo rečitalį „Pasaulio keliais“, Edgaras Montvidas (tenoras) ir Simonas Lepperis (fortepijonas); birželio 3 d. - pianisto Grigorijaus Sokolovo (Rusija) rečitalį; birželio 4 d. - Briuselio džiazo orkestro koncertą, birželio 5 d. - Edino Karamazovo (liutnia, Bosnija, Kroatija) koncertą.






„7 meno dienos“ Nr.21 (897), 2010-05-28

Versija spausdinimui

Komentarai

stVEBBmWdaRhUC, 2011-10-23 18:03

A piece of edruition unlike any other!

Joris, 2010-05-29 22:31

Varnelio namus tai tikrai verta!

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti