Geriausios pasaulio reklamos

7 MD
Lapkričio 22 d. 22 val. penkių didžiausių Lietuvos miestų gyventojai galės pamatyti geriausias pasaulio reklamas.

Seansas truks dvi valandas ir bus sudarytas iš 100 prestižinius „Kanų liūtų“ („Cannes Lions“) apdovanojimus šiemet pelniusių reklaminių vaizdo klipų. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bilietai kainuos – 20 Lt, Šiauliuose ir Panevėžyje – 15 Lt.

 

„Kanų liūtų“ geriausi darbai – tai galimybė pažiūrėti į reklamą kaip į meno kūrinį, pasaulio reklamos kūrėjų neišsemiamo kūrybiškumo įrodymą, galų gale kaip į pasaulinių tendencijų, problemų ir aktualijų veidrodį. Visos reklamos bus rodomos originalo kalba, siekiant perteikti ir išsaugoti kūrybinių darbų autentiškumą.


Kasmet Viduržiemio jūros pakrantėje, Kanuose, susirenka daugiau kaip dvidešimt tūkstančių reklamos kūrėjų, jos užsakovų, rinkodaros bei žiniasklaidos atstovų iš beveik šimto pasaulio šalių. Festivalyje apdovanojami spaudos, TV, radijo, lauko, pardavimų skatinimo, žiniasklaidos planavimo, ryšių su visuomene, savireklamos projektai. Laimėtojai gauna aukso, sidabro, bronzos ir „Didžiojo prizo“ apdovanojimus bei prestižinius „Liūto trofėjus“.

 

Tarptautinis „Kanų liūtų“ reklamos festivalis – didžiausias pasaulyje šio žanro renginys – šiemet vyko jau 58-ą kartą. Jame konkuravo daugiau kaip 28 tūkstančiai kruopščiai atrinktų geriausių reklamos darbų iš viso pasaulio.

 

„Kino pavasario“ inf.


 

 

© "7 meno dienos". Visos teisės saugomos.