Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/menodien/domains/7md.lt/public_html/archyvas/include/straipsnis.inc.php on line 140
7 meno dienos > Nr. 12 (934), 2011 kovo 25 d. > Teatras > Dar spėjom įšokti į traukinį...
Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
TEATRAS

Dar spėjom įšokti į traukinį...

Komentarų yra - 1  
Būn tep, 2011-03-25 13:51

Mano manymu pas mus žmonių besidominčių teatru yra daug, o naujos besikuriančios trupės, jei jos tik pataiko į visuomenės dėmesio, bent jau, pakraštėlius, - bus priimtos ir laikysis kol kurs tai kas suartina („mintimis“) anapus scenos esančius žiūrovus.
Savo situacijoje matau daug žmonių kurie studijuoja medicina, ar tai kitus aukštus mokslus, o jų kalba sukasi apie teatrą, ir ne apie spektaklius, apie vaidybą.. Jaunimas matyt bijo eiti parodyti save, matyt, išties mažai informuojama jaunoji karta apie teatro skonį. Mes tik matome bet ragauti ne visi drįstame. Tie kas domisi teatru - sėdi žiūrovo vietoje, o juk galėtų ir vaidinti, gerai vaidinti.. Ir nereikia jokių LMTA studentų, baigusių, nebaigusių.. Šaunu jog kuriasi trupės, pralaužia ledus ir sudominą žiūrovą. Gal ir gerai, taip nuo mažo teatro mes suaugsime iki didelio. Augam ir tobulėjam.
Kuri kurti kurti ir NEBIJOTI.

Su artėjančia Teatro diena ;]]


P.S. kartais tiesiog noris rašyti.. Savo jaunom mintim nenorėjau nieko įžeisti, paliesti netinkamai ar kažką propaguoti.

<< Sugrįžti į straipsnį

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai


Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti