Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
PRENUMERATOS KAMPANIJA

Prenumeruokite savaitraštį 7 MENO DIENOS !


7 MD

Share |

 

 

 

 

 

 

ŠEŠTADIENIS – PASKUTINĖ PRENUMERATOS DIENA!

RYŽKITĖS, PRISIDĖKITE, PASKUBĖKITE!


 

Gerbiamieji skaitytojai,

 

tikimės, kad kitąmet ir vėl bendrausime su Jumis kas savaitę. Tikimės išlikti, jeigu paremsite „7 meno dienas“ jas užsiprenumeruodami.

 

Platinimas spaudos kioskuose - komerciškai beprasmiškas, nes beveik visos pajamos atitenka tarpininkui.


Raginame Jus užsisakyti savaitraštį ir mažiname prenumeratos kainą. Tikimybė rasti jį kioske nebus labai didelė. Nuo Naujųjų metų vieno numerio kaina prenumeratoriams – 1 Lt 90 ct (prekyboje – 2,50 Lt). Prenumeratos kaina metams – už 42 savaitraščio numerius – tik 80 Lt (sutaupysite 25 Lt)!


Prašome prenumeruoti „7 meno dienas“ ir interneto skaitytojus. Kuo Jūsų daugiau, tuo didesnis šansas mums. Padovanokite prenumeratą savo draugams - iki Kalėdų liko vos mėnuo.
 

Savaitraščio „7 meno dienos” jaunas, kūrybingas ir entuziastingas kolektyvas pasiryžęs išsamiais, įvairialypiais ir profesionaliais rašiniais apie sostinės ir šalies meninio ir kultūrinio gyvenimo ryškiausius įvykius ir toliau remti Jus, mūsų mielieji skaitytojai.

 

Jūs savo ruožtu galite paremti mus, prenumeruodami mūsų savaitraštį.

 

Taip mes drauge remsime Lietuvos kultūrą ir nekomercinį meną, kurių likimas tiesiogiai priklauso nuo kiekvieno iš mūsų!

 

Jeigu kiekvieną penktadienio rytą prie puodelio kavos norite turėti ir šviežią savaitraščio „7 meno dienos” numerį – prenumerata yra geriausias pasirinkimas!


Prenumeruoti jau galite ir pašto skyriuose, ir internetu, pasinaudodami  šia nuoroda >>>>



„7 meno dienos“ Nr.45 (921), 2010-12-17

Versija spausdinimui

Komentarai

Prenumeratos naujienos - EXTRA!, 2010-12-15 15:20

Lietuvos paštas sistemingai žlugdo savaitraščio „7 meno dienos” (kaip, beje, ir kitų panašių leidinių) prenumeratą: pasirodo, paskutinė prenumeratos diena – šis šeštadienis, gruodžio 18 diena. Tad paskubėkite!
RYŽKITĖS, PRISIDĖKITE, PRENUMERUOKITE!

Krokodilams ;), 2010-11-28 10:57

Neseniai sukako 2 metai, kaip 7MD gyvuoja internete ir jau turi per tris tūkst. gerbėjų Veidaknygėje. Taip kad ir su skiepais, ir su auditorija pas 7MD i-nete regis viskas tvarkoj. Bet tobulumo niekam nebūna per daug, tad stengsimės, ačiū už palinkėjimus.
Vat kai tik pinigėliai už ažiotažinę prenumeratą pradės plaukti – taip iškart pulsime tobulėti :)

Giena, 2010-11-27 15:46

Hmmm... Aš vis stebiuosi, kodėl nėra jokių dalinimosi galimybių? Labai jau paprasta įdiegti betkokiam IT NEprofesionalui dalinimosi įskiepus (Facebook, Twitter ir t.t.). Taip jus gautumėte didesnę skaitytojų auditoriją, nei kažkaip išsilaikyti iš turimos. Tad, atsiverkite, bei ženkite drąsius žingsnius socializacijos link!!!

Prenumeratos naujienos, 2010-11-24 00:06

Gera naujiena: prenumerata internete – jau aktyvuota! Taip pat jau galite užsiprenumeruoti tiek savaitraštį „7 meno dienos”, tiek žurnalą „Kinas” ir Lietuvos pašto skyriuose. Prenumerata internetu – patogesnė ir greitesnė, ji veikia visą parą visomis savaitės dienomis.
ATMINKITE: KIEKVIENA SAVAITRAŠČIO „7 MENO DIENOS” IR ŽURNALO „KINAS” PRENUMERATA – TAI DAR VIENA VINIS Į ANTIKULTŪROS KARSTĄ!
PRISIJUNKITE PRIE MŪSŲ!

Paaiškinimas prenumeratoriams, 2010-11-20 14:42

Prenumerata internete veiks nuo gruodžio 1 dienos. Tokiu tik sau patiems patogiu būdu tvarkosi Lietuvos paštas. O dabar galite užsisakyti prenumeratą pašto skyriuose. Pasiryžusieji – nepraraskite ūpo! :)

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti