Juokingiausia kino teatro „Pasaka“ metų naktis

7 MD
Gruodžio 17 d., naktį iš penktadienio į šeštadienį, nuo 22 val. kino teatre „Pasaka“ siautės „Dar pažiūrėsim“ kino naktis.

Šešias valandas truksiančiame renginyje populiarios televizijos laidos gerbėjai išvys geriausius laidų momentus, nepavykusius kadrus, nerodytas nematytas parodijas, galės gyvai pabendrauti su aktoriais.

 

Juoko naktis užbaigs kūrybinius parodijų laidos metus. „Metai buvo geri, kaip reta įvairūs: daug eksperimentavome. Kai kas, pavyzdžiui, realybės šou parodijos, nepasiteisino, tad teko grįžti prie išbandyto modelio“, – sakė vienas „Dar pažiūrėsim“ kūrėjų Audrius Bružas.

 

Į vakarėlį kine susirinkusiems žiūrovams bus parodytos kelios dešimtys įvairiausių parodijų – nuo kaimiško humoro laidos „Juokis“ iki futuristinio trilerio „Matrica“. Tarp seansų žiūrovai ir aktoriai diskutuos apie labiausiai patikusias ir nepatikusias metų parodijas. „Laidos kolektyvo ir žiūrovų nuomonės ne visada sutampa, – tikina „Dar pažiūrėsim“  trupės narys Ramūnas Cicėnas. – Man labiausiai patinka parodijuoti kultūros, kino laidas, o reitingai rodo, kad publika geriausiai priima populiarių programų, tokių kaip „Teismas“ ar „Klausimėlis“, šaržus.“

 

2010-aisiais išgyvenusi ir pakilimus, ir sunkumus, „Dar pažiūrėsim“ trupė su „Pasakos“ žiūrovais dalysis juokingais prisiminimais, pasakos apie skirtingas parodijų „virtuves“. Giedriui Savickui labiausiai įsiminė epizodas, kai, Vilniaus gatvėje parodijuojant „Mados reidą“, joje pasirodė pats Mantas Petruškevičius: „Žinojome, kad tai „pašerta“ vieta, kur jam gerai „kimba“. Ateina M. Petruškevičius savo laidos filmuoti, o ten jau aš, jo antrininkas, stoviu.“

 

Nepatogių publikos klausimų aktoriai tikina nebijantys, net jei būtų paklausti apie finansinius reikalus. Pripažinti, kad filmų parodijos suėda daugiau laiko ir pinigų nei TV laidų parodijos, R. Cicėnui – ne problema. G. Savickas norėtų ir pats publikos paklausti: kuo toks ypatingas buvo jo pasakymas „septyyni“ „Teleloto“ parodijoje? „Niekaip nesuprantu, ko visi lūžta juokais. Aš juk iš Klaipėdos, aš taip kasdien šneku“, – sako aktorius.

 

Bilieto į iki paryčių truksiantį juoko seansą kaina – 20 litų. Jį galima įsigyti kino teatro „Pasaka“ kasoje arba internetu www.bilietupasaulis.lt.

 

Pagal „Pasakos“ inf.

© "7 meno dienos". Visos teisės saugomos.