Kino viktorina „Kovos klubas“

7MD informacija
Kino teatras „Pasaka“ meta iššūkį kino žinovams ir kviečia juos dalyvauti naujame kino teatro edukaciniame projekte - kino viktorinoje „Kovos klubas“.

Daug dėmesio kino edukacijai skiriantis kino teatras džiaugiasi galėdamas kino mėgėjams pasiūlyti alternatyvią pramogą. Nuo šiol kino išmanymą tobulinti bus galima ne tik žiūrinti filmus, skaitant kino apžvalgas, bet ir dalyvaujant viktorinoje.


„Kino viktorina yra patrauklus būdas pasitikrinti savo sukauptas kino teorijos žinias ir efektyvi kino edukacijos priemonė, - teigia projekto koordinatorė Agnė Adomėnė. Nauja informacija ir patirtis gaunama žaidžiant, o žinias praturtins ne tik viktorinos dalyviai, bet ir žiūrovai. Šiuo projektu siekiame patrauklia ir netradicine forma skatinti domėjimąsi kinu, kino istorija, nepamiršti ir Lietuvos kino paveldo.“


Kuriame filme skambėjo frazė „Pagrok tai dar kartą, Semai“? Kada atsirado garsinis kinas? Koks filmas žymi film noir žanro gimimą? Lengvi, sunkūs, bet visi įdomūs klausimai pirmą kartą organizuojamoje kino viktorinoje „Kovos klubas“.


Projekto organizatoriai siekia, kad kino viktorina neapsiribotų viena amžiaus grupe, dalyvauti kviečiami įvairaus amžiaus ir profesijų žmonės. „Jokių apribojimų dalyviams nėra, svarbu tik mylėti kiną ir juo domėtis, antraip dalyvavimas viktorinoje gali greitai baigtis, - teigia A. Adomėnė. - Tikime, kad ši viktorina susilauks didelio susidomėjimo ir taps kasmetiniu tradiciniu kino teatro renginiu.“


Kino viktorina prasidėjo vasario 18 dieną, ir kiekvieną ketvirtadienio vakarą vyksiančiame renginyje savo kino išmanymą galės pasitikrinti 8 užsiregistravusios komandos. 11-os renginių ciklo finale, kuris planuojamas balandžio 29 dieną, susitiks dvi stipriausios ir daugiausiai kino žinių sukaupusios komandos. Nugalėtojų laukia puikūs prizai - vardinės kino teatro „Pasaka“ kortelės, su kuriomis nugalėtojai 3 mėnesius galės filmus žiūrėti nemokamai.


Rengėjų inf.


© "7 meno dienos". Visos teisės saugomos.