Per šventes „Forum Cinemas“ kartos geriausias operas

7MD informacija
Sulaukus itin didelio žiūrovų susidomėjimo tiesioginėmis operų transliacijomis iš Metropoliteno operos teatro Niujorke, kino centras „Forum Cinemas Vingis“ padovanos lankytojams dar vieną galimybę pamatyti kelias geriausias šio sezono operas. Kalėdų išvakarėse ir per Naujuosius metus operos mėgėjai galės pamatyti operų „Aida“ ir „Hofmano pasakos“ kartojimus.

„Bilietai į visas tiesiogines šių metų operų transliacijas parduoti dar spalio mėnesį, todėl derėjomės su Metropoliteno operos teatru ir gavome leidimą pakartoti geriausių operų įrašus, taip suteikdami galimybę juos pamatyti tiems, kurie negavo bilietų į tiesiogines operų transliacijas“, – sako „Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis.

 

Paskutine ir ambicingiausia vadinamos kompozitoriaus Jacques’o Offenbacho operos „Hofmano pasakos“ kartojimą operos mėgėjai galės pamatyti gruodžio 22 dieną. Pagrindinius vaidmenis operoje apie didžiojo vokiečių romantiko E.T.A. Hofmanno gyvenimą ir meilės istoriją, parašytą pagal paties autoriaus kūrinius, atliks pasaulinio garso operos solistai Kathleen Kim, Anna Netrebko, Ekaterina Gubanova ir kiti.

 

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., operos mėgėjai turės galimybę pamatyti vieną žinomiausių Giuseppe Verdi operą „Aida“. Bilietai į tiesioginę šios operos, kurioje pagrindinį vaidmenį kuria pasaulinio garso operos solistė lietuvė Violeta Urmanavičiūtė-Urmana, transliaciją buvo parduoti per rekordiškai trumpą laiką. Vienos pertraukos metu žiūrovai turės unikalią galimybę išgirsti operos primadonos interviu, kuriame nuo didžiosios scenos į savo tautiečius ji kreipsis lietuviškai.

 

Naujametinę operos transliaciją šiek tiek paankstinome, ji prasidės 18 val. Laiką suplanavome taip, kad po operos mūsų žiūrovai, laikrodžio rodyklėms mušant dvylika, šampano taurę spėtų pakelti su savo artimaisiais“, – teigia D. Beržinis.

 

Bilietai į operų kartojimus bus pigesni nei į tiesiogines transliacijas ir kainuos po 35 litus. Bilietus į operos transliacijas jau galima įsigyti visose „Forum Cinemas“ kasose, bilietų pardavimo tinklo „Tiketa“ skyriuose bei internetu, apsilankius adresu www.forumcinemas.lt.


Forum Cinemas“ inf.

 

*  *  *

© "7 meno dienos". Visos teisės saugomos.